Bouwhekken

Bouwhekken

De bouwlocatie professioneel afschermen? Op zoek naar een nette, robuuste en moderne afrastering van uw bouwterrein? Heeft u bouwhekken nodig op meerdere locaties? Wilt u zo weinig mogelijk kosten kwijt zijn aan het vervoer?

Unieke afmeting en slim vervoer bouwhekken

Jovetra verhuurt en vervoert kwalitatief hoogstaande bouwhekken met een strak design. Onze kracht bij het verhuren van bouwhekken is de combinatie van de unieke afmeting en het slimme professionele vervoer, waarmee u aanzienlijk bespaart op transportkosten. Onze bouwhekken zijn drie meter breed, waardoor ze robuuster zijn, langer meegaan en minder snel schade oplopen dan de standaard-bouwhekken. Ideaal bij onder andere de bouw van woningen, evenementen, aanleg van sportvelden en werkzaamheden aan leidingen en kabels.

Bouwhekken liggend vervoeren

We vervoeren onze bouwhekken niet staand, maar in ‘platte bokken’, waarin dertig bouwhekken passen. Dit betekent dat twee bokken achter elkaar precies binnen de vereiste zes meter lengte vallen en twee bokken op elkaar onder de vier meter hoogte. Op die manier kunnen we in dezelfde vracht ook nog rijplaten voor u meenemen, wat veel kosten scheelt in het transport. Of u nu bouwhekken wilt plaatsen op bouwlocaties door het hele land, of rondom één specifiek terrein. Mede dankzij ons gespecialiseerde netwerk kunnen wij bouwhekken leveren en ophalen door het hele land.

Vraagt uw situatie (ook) om grote stalen rijplaten, draglineschotten, kleine stalen rijplaten, of bouwhekken? Jovetra kan met een totaaloplossing de basis leggen van uw project.