Draglineschotten

Draglineschotten

Ondergrond zachter dan verwacht? Met spoed draglineschotten nodig? Als ondergrond van rupskranen, voor oversluizingen of voor een heistelling?

Hardhouten draglineschotten met spoed of ruim op tijd

Jovetra verhuurt en levert hardhouten draglineschotten van Azobé, een duurzame en zeer sterke houtsoort. Deze schotten kunnen wij met spoed leveren en uiteraard in lijn met uw planning. Wij zorgen altijd dat we voldoende schotten op voorraad hebben en door het hele land kunnen leveren, mede dankzij ons uitgebreide netwerk van specialisten. Op die manier kunt u voor draglineschotten altijd bij ons terecht. Wij verhuren en leveren Azobé draglineschotten van diverse lengtes.

Dit is ons assortiment van draglineschotten.

Ruime voorraad en snelle levering draglineschotten

Bouwprojecten lopen vaak anders dan gepland. Door het werk, vanwege vergunningen of door calamiteiten, zoals plotselinge verzakkingen. En dan heeft u ineens een groot aantal draglineschotten nodig. Onze kracht is dat we snel en flexibel zijn. Dat komt door onze ruime voorraad aan Azobé dragline-schotten én door nauwe samenwerking met Jongeneel Transport, zodat we altijd genoeg vrachtwagens en vakbekwame chauffeurs hebben om uw bestelling te leveren. Of u nu spoed heeft, of alles ruim op tijd wilt regelen.

Hardhouten draglineschotten van Azobé

Onze Azobé hardhouten schotten bestaan uit vijf delen, die zijn samengevoegd tot één schot. Ze hebben een grote draagkracht en grote spreiding van krachten, waardoor ze ideaal zijn voor zware rupskranen die zich moeten (ver)plaatsen op zachte ondergrond, zoals zand, veen en klei. Dragline-schotten worden ook veel gebruikt bij kraanwerkzaamheden op pontons, ter voorkoming van het staal-op-staaleffect.

Vraagt uw situatie (ook) om grote stalen rijplaten, draglineschotten, kleine stalen rijplaten, of bouwhekken? Jovetra kan met een totaaloplossing de basis leggen van uw project.