Rijplaten

Grote stalen rijplaten

Gaat u met zwaar materieel, zoals vrachtwagens en/of kranen, over onverhard terrein rijden om de bouwlocatie te bereiken? Wilt u de ondergrond beschermen bij het vervoeren van zwaar materieel? Heeft u de rijplaten ruim van tevoren of last-minute nodig?

Verhuur en transport grote stalen rijplaten

Jovetra verhuurt en transporteert grote stalen rijplaten van 6 meter lang en 1.70 meter breed*. We brengen die rijplaten voor u naar elke gewenste locatie, leggen ze voor u uit en verleggen ze desgewenst gedurende het project. Na uw project rapen wij de rijplaten zelf weer op en nemen ze dan mee terug naar Valkenburg (Zuid-Holland), of naar de opslagplaats van een onze partners in het land.

*Op aanvraag verhuren en vervoeren we ook grote stalen rijplaten in een ander formaat. Informeer bij Jack Bijker naar de mogelijkheden.

Vraagt uw situatie (ook) om draglineschotten, kleine stalen rijplaten, kunststof rijplaten of bouwhekken? Jovetra kan met een totaaloplossing de basis leggen van uw project.

Grote stalen rijplaten voor infra-, bouw- en loonbedrijven

Onze grote stalen rijplaten, circa 1085 kilo per stuk, zorgen voor de beste drukverdeling bij het af- en aanrijden van zwaar verkeer. Ze zijn sterk genoeg voor vrachtwagens, kranen en mobiele kranen. Ideaal voor infrabedrijven die wegen, waterleidingen, gasleidingen, windmolens en hoogspanningstrajecten aanleggen. En natuurlijk voor uiteenlopende projecten van bouwbedrijven, die rijplaten nodig hebben als opstelplaats van materiaal of een bouwketenpark. Ook voor loonbedrijven zijn grote rijplaten van nut, bij onder andere baggerwerkzaamheden, beschoeiingen en uitgravingen.

Professioneel vervoer

We kunnen snel schakelen, zonder extra kosten, omdat we onze rijplaten met een professionele vervoerder door het land kunnen transporteren. Onze nauwe band met Jongeneel Transport zorgt voor korte lijnen, zodat we snel extra transport kunnen inzetten en altijd over voldoende vrachtwagens en vakbekwame chauffeurs en vrachtwagens beschikken om uw rijplaten aan te leveren en/of op te halen. Allemaal via één vast aanspreekpunt, zodat we snel voor u kunnen schakelen.

Kleine stalen rijplaten

Gaat u op onverharde grond tijdelijke wegen aanleggen voor licht verkeer? Voor een verbouwing aan huis, een klus in de tuin of rondom andere bouwwerkzaamheden?

Verhuur en transport kleine stalen rijplaten

Jovetra verhuurt en vervoert kleine stalen rijplaten, van 5 meter lang en 1 meter breed. U kunt deze rijplaten, van circa 390 kilo per stuk, zelf eenvoudig leggen en verplaatsen. Met een lichte mobiele kraan is het leggen en verplaatsen van deze kleine rijplaten heel eenvoudig.

Kleine stalen rijplaten voor busjes, aanhangers en steigers

Kleine stalen rijplaten zijn vaak de perfecte oplossing voor aannemers, loonwerkers, hoveniers en doe-het-zelvers. Op onverhard terrein zijn deze rijplaten ideaal als tijdelijke weg voor werkbusjes, aanhangers en kleine mobiele kranen. Ze dienen ook uitstekend als ondergrond om uw metselsteiger rondom een te verbouwen pand te (ver)plaatsen.

In sommige situaties, zoals in een natuurgebied, is de kunststof rijplaat een praktisch, prijsvriendelijk en milieuvriendelijk alternatief voor een kleine stalen rijplaat. Vraagt uw situatie (ook) om grote stalen rijplaten, draglineschotten (van Azobé) of bouwhekken? Jovetra kan met een totaaloplossing de basis leggen van uw project.