Over Jovetra

Jongeneel Verhuur en Transport

Jovetra staat voor Jongeneel Verhuur en Transport. Sinds 1993 verhuren en vervoeren wij rijplaten, draglineschotten en bouwhekken. Met vakbekwame chauffeurs en specialistische vrachtwagens leveren wij dit materiaal ter plaatse af, leggen we rijplaten en schotten voor u uit en halen we alles zelf weer op. We komen onze afspraken na EN staan dag en nacht voor u klaar.

Over Jovetra

Onze basis voor uw bouwproject

Onze ruime voorraad aan kwaliteitsproducten, jarenlange ervaring en grote flexibiliteit vormen de bouwstenen van onze dienstverlening. Vanuit die basis garanderen wij een correcte en snelle afhandeling van uw opdracht, waarbij u in direct contact staat met slechts één aanspreekpunt. Ook wanneer wij voor een totaaloplossing ons landelijke, regionale of lokale netwerk inschakelen. Daarmee zijn wij voor elk infra-, bouw en loonbedrijf én voor particulieren een volwaardige partner op het gebied van rijplaten, draglineschotten en bouwhekken.

Werkwijze

Heeft u met spoed rijplaten, schotten of bouwhekken nodig? Of wilt u deze spullen juist ruim op tijd reserveren? Wat u uitkomt! Wij weten hoe het werkt in de bouw en infra. Hoe plannen op het laatste moment kunnen wijzigen. Voor ons geen probleem, wij kunnen snel schakelen, onze voorraad is altijd ruim genoeg en we hebben altijd vakbekwame chauffeurs en specialistische vrachtwagens voor u klaarstaan.

Dat betekent ook dat we snel een prijsopgaaf kunnen doen, aan de telefoon of per mail. En van calculatie tot facturatie heeft u één vast aanspreekpunt. Bovendien hanteert Jovetra lange openingstijden, doordeweeks van 06:30 tot 17:30 uur. En de telefoon staat 24/7 doorgeschakeld, zodat we bij calamiteiten direct kunnen handelen om uw probleem op te lossen!

Hoe u ons materieel herkent

Alle rijplaten, draglineschotten en bouwhekken zijn toch hetzelfde? Zeker niet. Ze hebben allemaal hun eigen kenmerken en signatuur. Nog los van alle verschillende materiële eigenschappen. We zetten de belangrijkste, onderscheidende herkenningspunten van ons materieel hieronder voor u op een rij.

  • - De stalen rijplaten van Jovetra zijn van andere rijplaten te onderscheiden door de ingeslepen rechthoeken aan beide kopse kanten én aan een lange zijde.

  • - Onze kunststof rijplaten van 4 meter lang zijn te herkennen aan de witte band erover, waarin Jovetra staat afgedrukt. Ziet u kunststof rijplaten zonder witte band, maar met onze bedrijfsnaam ingefreesd aan een kant? Dat zijn onze nieuwste kunststof platen van 3 bij 1 meter!

  • - De dragline schotten van Jovetra vallen op door hun witte kopse kanten. Bij onze nieuwe schotten is bovendien de naam Jovetra aan beide kanten ingefreesd.

  • - Op onze eerste serie bouwhekken staat de bedrijfsnaam Jovetra uitgeschreven. De nieuwste serie bouwhekken dragen naambordjes met de letters JOV. Opvallend aan al onze bouwhekken is hun breedte, namelijk 3 meter in plaats van de gebruikelijke 3,5 meter. Uniek in de bouwwereld!